6 Youtube video-ideeën zonder je gezicht te laten zien

6 Youtube video-ideeën zonder je gezicht te laten zien

Hier zijn de 6 video-ideeën die in de video worden behandeld en die je voor YouTube kunt maken zonder je gezicht te laten zien.

How to video’s
YouTube is eerst en vooral een zoekmachine. Het is de tweede meest gebruikte zoekmachine na Google. Mensen gebruiken het elke dag om te zoeken hoe ze iets moeten doen.

Dit betekent dat how to video’s erg populair zijn en een groot publiek bedienen dat er voortdurend naar op zoek is. U kunt how to video’s maken over een aantal verschillende onderwerpen zonder uw gezicht te laten zien.

Mijn favoriete en meest succesvolle in deze categorie is software how to video’s. Dit zijn video’s waarin ik iemand laat zien hoe je een bepaald programma gebruikt om een resultaat te bereiken. Deze video’s leiden meestal iemand door een proces om iets te doen.

How to video’s zijn zeker verzadigd op YouTube voor de meeste onderwerpen. Je kunt op zoek gaan naar onderbediende markten waar how to-vragen niet worden beantwoord en video’s maken voor die mensen om succes op lange termijn te bereiken.

Lesvideo’s
Lesvideo’s zijn vergelijkbaar met how to-video’s omdat ze je publiek iets leren. Ze zijn zeer vaak gericht zoeken omdat mensen zoeken naar tutorials over hoe te maken of te doen een bepaalde taak.

Tutorials vaak lopen iemand door de stappen van een project of taak een voor een. Mijn favoriet in dit soort video’s zijn ambachtelijke tutorials omdat dat is wat ik maak en graag naar kijk. Deze instructievideo’s over handvaardigheid kunnen iemand leren wat hij nodig heeft en hoe hij een project van begin tot eind kan maken.

Slideshow video’s
Slideshow video’s zijn ongelooflijk makkelijk te maken. Ze zijn in de basis gewoon een diavoorstelling. Je kunt een slideshow maken en daar je stem of alleen muziek overheen zetten om een sfeer te creëren.

Slideshows gaan per definitie over de inhoud van de dia’s. Dit betekent dat ze een geweldig type video zijn om te maken als je je gezicht niet wilt laten zien. Ik maak graag slideshows van foto’s gecombineerd met muziek rond een bepaald onderwerp of niche.

Compilatie video’s
Compilatievideo’s zijn er in vele vormen, maar ze zijn simpelweg het samenvoegen van meerdere clips in één grotere video. Deze video’s hebben bepaalde kanalen enorm populair gemaakt op YouTube en er zijn hele bedrijfsmodellen rond compilatievideo’s die gebruik maken van door gebruikers gegenereerde inhoud. Een paar voorbeelden zijn fail video compilaties of grappige huisdier video compilaties.

Je kunt compilatievideo’s maken met materiaal van anderen of met je eigen materiaal als je dat hebt. Hoe dan ook kun je video’s maken zonder je gezicht die waarschijnlijk massale views zullen krijgen.

Unboxing video’s
Deze stijl van video’s is een andere goede optie voor iedereen die zijn gezicht niet laat zien op YouTube. Unboxing video’s richten zich op het item dat wordt uitgepakt, dus een gezicht is natuurlijk niet nodig. Je kunt een geweldige unboxing video maken met alleen je handen.

Het enige nadeel is dat je misschien geen dingen meer hebt om uit te pakken als dit je enige type inhoud is. Het is waarschijnlijk dat unboxing video’s een van de vele soorten video’s zijn die je zou willen proberen te maken zonder je gezicht te laten zien.

Haul video’s
Een haul-video is een online video waarin iemand zijn of haar aankopen filmt en bespreekt. Hierbij wordt uitvoerig ingegaan op de shopervaring, waaronder de sfeer, het passen, uitproberen of proeven en de prijs. Haul video’s draaien meestal rond persoonlijkheid gecentreerde kanalen, maar ze kunnen ook worden gedaan zonder je gezicht te laten zien. De sleutel tot deze video’s is om te focussen op de producten in de koopwaar.

De meest succesvolle video’s zonder gezicht zijn nichespecifiek en gericht in plaats van breed. Je zult veel details over de producten willen delen en goede close ups van de items. Omdat het minder om jou gaat en meer om de producten, ligt de focus op de producten, waardoor je je gezicht niet hoeft te laten zien op de camera.